Friday, May 19, 2006

tagged again

tagged by gops


  • 1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4.
  • Ans. 'collect my thoughts, I bet daniel can help us out'.
  • 2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?
  • Ans. yes, caught air.
  • 3. What is the last thing you watched on TV?
  • Ans. news in ndtv
  • 4. Without looking, guess what time it is?
  • Ans. 7:15am
  • 5. Now look at the clock, what is the actual time?
  • Ans. 7:20 am
  • 6. With the exception of the computer, what can you hear?
  • Ans. tv
  • 7.When did you last step outside? What were you doing?
  • Ans. not yet.
  • 8.Before you started this survey, what did you look at?
  • Ans. tv.
  • 9.What are you wearing?
  • Ans. churidhar.
  • 10.When did you last laugh?
  • Ans. 10 minutes bfore.
  • 11.What is on the walls of the room you are in?
  • Ans. tubelight, clock,a monthly calender, a split a/c.
  • 12.Seen anything weird lately?
  • Ans. yes, hrithik roshan singing and dancing for a tamil song(krish)that was really weird
  • 13.What do you think of this quiz?
  • Ans. interesting stuff.
  • 14.What is the last film you saw?
  • Ans. chitiram pesudhadi
  • 15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
  • Ans. a big house, a business to run, a car and if possible an aeroplane:).
  • 16.Tell me something about you that I dunno
  • Ans. no, i wont.
  • 17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
  • Ans. stop deforesting and stop pollution.
  • 18.Do u like to Dance
  • Ans. Yesssssssssssssssssssssssssssss .
  • 19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
  • Ans. shreeshakti or shreethulasi
  • 20 Imagine your first child is a boy, what do you call him?
  • Ans. shreevishnu or shreekrishna.
  • 21.Would you ever consider living abroad?
  • Ans. maybe for sometime not my lifetime.
  • 22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
  • Ans. yes u made it:)

i am tagging
1.nallavan
2.ammu
3.jeev
4.anamika.

9 comments:

Arjuna_Speaks said...

haaa - therinju iruntha I wuld have waited - sari nammala yaar tag panna poranu - I tagged myself :))..

unga paiyana shakthimaan-u kupudalaya?? :))

Known Stranger said...

why you not writting the other page. every day i am checking that page and found no entry there. today decieded let me come to your veda page .

Gopalan Ramasubbu said...

Nice post Veda:)

Jeevan said...

tag mazhai polikerathu, ovoru blogulaium. Nice tag, will do your tag soon. aeroplanela parakarathu ella ippa satharana visaiyam, why can u buy a Rocket and travel to space?

Ram said...

Nice tag!!!

வேதா said...

@arjun,
shaktiman-aah! chee,chee!
@vaishnav,
i will be posting there soon:)
@gops,
thanks:)
@jeev,
nalla idea kodutheenga:)
@ram,
thanks:)

Known Stranger said...

hmm.. saw your comment to my lovable murder. pretty one. Interesting view.. i dont want to get killed. In fact i not getting scared to get killed but the emotions involved in the process of killing will drown me . drowing is what i get scared.

Ghost Particle said...

//# 22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
# Ans. yes u made it:)//

---> Nice tag...loved all the no.22's.

வேதா said...

@vaishnav,
drowning is also a part of it, so njoy man;)

@gp,
danks and keep visiting.:)